Media

Ξέσπασε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μπροστά στις κάμερες - Αιφνιδιάστηκαν οι δημοσιογράφοι

Gossip-tv Team

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλαν ένα βίντεο με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος είχε ένα ξέσπασμα για την άδεια εγκυμοσύνης.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν έξω από το θέατρο για να του ευχηθούν και για να πάρουν μία δήλωση.

Ο ηθοποιός, όμως, τους επιφύλασσε μία έκπληξη. Ο ίδιος αγνοώντας κάθε ερώτηση των ρεπόρτερ, ξέσπασε αναφέροντας: «Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα».

Και πρόσθεσε:«Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για πιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας. Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα».

Όταν μία ρεπόρτερ τον ρώτησε αν έχει γίνει κάτι, της απάντησε:«Ως εδώ. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξετε. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved