Media

Αυτοψία: Δήμητρα Σωτηριάδου: Από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σε κοντέινερ στην κορυφή ενός βουνού

Gossip-tv Team

Αυτοψία: Η Δήμητρα Σωτηριάδου αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή της! Από δημοσιογράφος του Mega στη μοναχική ζωή και… σε κοντέινερ στην κορυφή ενός βουνού

Έχετε φανταστεί πως θα ήταν η ζωή σας χωρίς σπίτι; Πως θα ήταν κάθε μέρα να ξυπνάτε και να αντικρίζετε ένα διαφορετικό τοπίο; Να μη δηλώνετε διεύθυνση κατοικίας; Κι αν η στέγη σας δεν είχε τούβλα και σκεπή, κι αν η κοινότητα στην οποία μένατε έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι… τότε πως θα ήταν η καθημερινότητά σας; Η «Αυτοψία» συνάντησε όλους εκείνους που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, θέλησαν να ζήσουν αλλιώς κι έγιναν «άστεγοι» από.. επιλογή! Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ακόμη και οικογένειες που ζουν μέσα σε βαν και σκάφη, σε κοινόβια μέσα στη φύση, ακόμα και σε καλύβες ή σπηλιές ως άλλοι ερημίτες, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για την επιλογή τους αυτή, τον νέο τρόπο ζωής τους κι εξηγούν πως είναι η ζωή έξω από τους τέσσερις τοίχους.

Ιδιαίτερες ιστορίες ανθρώπων που άλλαξαν ριζικά τη ζωή τους και αποφάσισαν να ζήσουν μη συμβατικά παρουσίασε η εκπομπή «Αυτοψία» και μία από αυτές ήταν και της δημοσιογράφου του Mega, Δήμητρας Σωτηριάδου.

Συνταξιούχος πια αποφάσισε εδώ και χρόνια να απομονωθεί στο οικογενειακό κτήμα στον Ασώματο Ρεθύμνου, όπου ζει σε ένα σπίτι - κοντέινερ χωρίς ρεύμα -με φωτοβολταϊκά- καλλιεργώντας την τροφή της, χωρίς τηλεόραση και κυρίως χωρίς τα τρία κινητά που κάποτε είχε, όπως είπε!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved