Media

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Ρίζω από τις Μέλισσες είπε στην Πένη το φλιτζάνι - Xαμός στο twitter!

Gossip-tv Team

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Χαμός στο twitter με την ατάκα της Πένης για τη Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες.

Η ραδιούργα Πένη προκειμένου να μην έχει τη θεία του τα έχει «χάσει» στο σπίτι, είπε στον Λυκούργο πως το χιονοδρομικό κέντρο δεν πρόκειται να γίνει.

Όταν εκείνος τη ρώτησε πού το έμαθε τότε «έσκασε» η Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες αφού του είπε πως το είδε η Ρίζω στο φλιτζάνι. Μετά από αυτή την ατάκα έγινε χαμός στο twitter από σχόλια.

Την ίδια ώρα η Λίζα με τον Αλφρεντ επιστρέφουν στο σπίτι, αλλά μαζί με αυτούς καταφτάνει και η θεία Παυλίνα Γκεγκελέκου με τη Γιορντάνκα, για να διευθετηθεί το ζήτημα του οικοπέδου. Μόνο η Πένη, ο Λυκούργος και η επιστήθια φίλη της Πένης, η Κλαίρη, γνωρίζουν ότι ο Άλφρεντ είναι Αλβανός. Όλοι οι άλλοι στο Κουδουνάρι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος αριστοκράτης και το επώνυμο του είναι Ντόρτσεστερ.

Το πρόβλημα γίνεται δέκα φορές πιο δύσκολο όταν οι γονείς του Άλφρεντ φεύγουν κυνηγημένοι από το σπίτι του υπουργού Παραζάνα και μην έχοντας κάποιο ασφαλέστερο μέρος να μείνουν, καταφεύγουν στο σπίτι του Λυκούργου. Τι θα γίνει όταν η Πένη ανακαλύψει ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, δεν είναι άλλος από τον Μπουκουράν;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved