Media

Η Φάρμα: Έξαλλη η Αγγελική με την Τζουμελέκα: «Τι εννοείς να ξεκολλήσω;... Είσαι χαζή;»

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Το σημερινό επεισόδιο (4-2) ξεκίνησε με εντάσεις, με αφορμή μια φράση της Αθανασίας Τζουμελέκα στον Γρηγόρη, με την Αγγελική Ηλιάδη να "παίρνει φωτιά".

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής του, έχει κλέψει τις εντυπώσεις, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Σήμερα (4-2) η Αθανασία Τζουμελέκα, ενώ έβλεπε την Αγγελική με τον Γρηγόρη να είναι αγκαλιασμένοι και εκείνος να προσπαθεί να την ηρεμήσει, εκείνη του είπε χαρακτηριστικά: "Γρηγόρη έλα κάντην να ξεκολλήσει επιτέλους". Αυτό έκανε και την Αγγελική έξαλλη, μιας και εκείνη την στιγμή ξεκίνησε να την ρωτάει το τι ακριβώς εννοεί και γιατί είπε κάτι τέτοιο στον Γρηγόρη.

Η Αθανασία της είπε ότι αυτό που ήθελε να πει είναι να ηρεμήσει και ότι δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέται, με την Αγγελική να μην σταματάει με τίποτα να την ρωτάει, λέγοντάς της ότι εκείνη αν θέλει να μιλήσει σε κάποιον και να ξεσπάσει, θα το κάνει έτσι και αλλιώς. Η Αγγελική Ηλιάδη είπε χαρακτηριστικά: "Εμένα μου άναψαν τα λαμπάκια εκείνη την στιγμή. Δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα, αν και δεν νομίζω δεν ξέρω. Η Μαρία είναι η καλύτερη ηθοποιός που ξέρω και έχω γνωρίσει πολλούς"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved