Media

Νάτσης: Πέρασε μία βδομάδα από τον θάνατό του. Είναι συγκλονιστικό, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το περασμένο Σάββατο, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Την Τετάρτη, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο ηθοποιό ενώ επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Πάνος Κατσαρίδης, πρόεδρος θεατρικών σκηνών, μίλησε για ένα συγκλονιστικό γεγονός.

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε εκείνη την ώρα και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Είναι συγκλονιστικό. Έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα νομίζω ότι μιλάμε για κάτι άλλο, για κάτι που συνέβη κάπου αλλού.»

Όπως είπε ο κ. Κατσαρίδης, η απόφαση για συνέχιση της παράστασης λήφθηκε από τον ίδιο τον θίασο, αφού «αυτό θα ήθελε ο Πάνος».

«Αποφάσισαν ότι ο Πάνος θα ήθελε η παράσταση να συνεχιστεί. Το συγκλονιστικό είναι ότι μας άφησε και τον αντικαταστάτη του, τον Ευθύμη τον Γεωργόπουλο, αδελφικό του φίλο. Τον είχε φέρει ο ίδιος σε περίπτωση που πάθαινε Covid. Είχε αντικαταστήσει και τον Γιάννη Κουκοράκη. Ο Ευθύμης, με ένα μεγαλείο ψυχής, έχει μάθει τον ρόλο του και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης θα είναι στον ρόλο του φίλου του. Είναι πάνω από δουλειές όλο αυτό και πάνω από οτιδήποτε».

Σύμφωνα με τον κ. Κατσαρίδη, οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Πέμπτη, ωστόσο την Τετάρτη θα γίνει μια «βραδιά μνήμης και τιμής στον Πάνο, κλειστή στο κοινό, μόνο για φίλους του και για ανθρώπους που ήταν δίπλα μας όλη τη δύσκολη εβδομάδα».

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από την εκπομπή, Τι λες τώρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved