Media

Survivor: Η Πελαγία κέρδισε την Αθηνά και το Twitter την «αποθέωσε» στα σχόλια!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (6-2) είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας να εκτυλίσσεται, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, για να φτάσουν στο τελικό δέκα. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που οι τηλεθεατές το έχουν "αγκαλιάσει" με τον πιο ζεστό τρόπο και το παρακολουθούν σχεδόν καθημερινά, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εντάσεις γίνονται όλο και περισσότερες.

Κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας, είδαμε ότι καμία από τις ομάδες δεν έδειξε να έχει ιδιαίτερο προβάδισμα, μιας και υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Σε κάποια στιγμή του αγώνα, η Αθηνά Ευμορφιάδη ήρθε αντιμέτωπη με την Πελαγία από την ομάδα των Μαχητών. Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα πολύ δυνατό run, όπου και οι δυο παίκτριες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κερδίσουν τον πολυπόθητο πόντο.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, ενώ εξ αρχής είχε ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με την αντίπαλό της, μιας και στον τελικό στόχο κατάφερε να ρίξει τα τοτέμ πολύ γρήγορα και να προχωρήσει στα "καρφιά". Εκεί φάνηκε να είχε μεγάλη δυσκολία μιας και έχασε πολλά μπαλάκια χωρίς να καταφέρει να πετύχει τον στόχο. Έτσι, η Πελαγία κέρδισε έδαφος και κατάφερε να την κερδίσει, δίνοτας έτσι τον πόντο στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι το πανηγύρισαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον αγώνα τους παραπάνω

Το Twitter αποθέωσε την προσπάθεια της Πελαγίας, "κατακεραυνώνοντας" της Αθηνά για την σιγουριά της, ότι η νίκη θα ήταν δική της, γιατί θεωρούσε την Πελαγία ως εύκολη αντίπαλο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved