Media

Survivor: Άγριος καβγάς Σοϊλέδη- Βρισηίδας! Χαμός στην παραλία των Κόκκινων μετά την ήττα τους!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, τον οποίο κατάφεραν να κερδίσουν οι Μαχητές, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στο σκορ. 

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν συνεχώς, μιας και οι εντάσεις κορυφώνονται και οι παρεξηγήσεις γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (6-2) παρακολουθήσαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή, της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Άρη Σοϊλέδη, μετά από πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα έκανε παρατήρηση στους περισσότερους για τον αγώνα της ασυλίας και για τα λάθη που έγιναν. Η Ναυσικά είπε χαρακτηριστικά "Δεν ήξερα ότι έχουμε έναν ξερόλα στην ομάδα μας, έναν coach, ο οποίος πρέπει να μας λέει τι να κάνουμε"

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα τα έβαλε με όλους, μιας και της είπαν ότι έχει συμπεριφορά πεντάχρονου και μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης της είπε ότι δεν σέβεται, αφού την ίδια στιγμή που έκαναν κουβέντα και μιλούσαν, εκείνη σηκώθηκε και έφυγε, αδιαφορώντας για το τι της λένε. Εκείνη την στιγμή, η Βρισηίδα του είπε χαρακτηριστικά την φράση "Ξεκουμπίσου τώρα", η οποία πυροδότησε και την ένταση που συνεχίστηκε για ώρα.

Η Βρισηίδα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί την κατάσταση, που είχε δημιουργηθεί στην καλύβα της ομάδας τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved