Media

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηνά: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απουσία της κόρης μου...»

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά την ψηφοφορία στην ομάδα των Διασήμων, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά, μιας και θέλει να παίρνει μέρος σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις, που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Το σημερινό συμβούλιο του νησιού ήταν λίγο διαφορετικό σε σχέση με όλα όσα είχαν προηγηθεί, μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα υπάρξουν δυο υποψήφιοι για την ομάδα, οι οποίες θα προκύψουν από την κάλπη. Μάλιστα, μετά και την υπόδειξη ενός παίκτη από τον παίκτη, που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία -στην συγκεκριμένη περίπτωση η Βρισηίδα Ανδριώτου-, θα προκύψουν συνολικά τρεις υποψήφιοι από την ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι δυο υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη, στις οποίες ο Γιώργος Λιανός έδωσε και τον λόγο. Η Αθηνά φάνηκε να είναι αρκετά συγκινημένη και του είπε χαρακτηριστικά: "Γιώργο έχω φτάσει πλέον στα όριά μου. Δεν μπορώ πλέον να διαχειριστώ με τίποτα την απουσία της κόρης μου. Σήμερα η ομάδα ψήφισε καθαρά συναισθηματικά. Δεν έχω άλλες δυνάμεις να είμαι μακριά από το παιδί μου. Όλο αυτό έγινε σήμερα γιατί είμαι μια μανούλα, που είναι στενοχωρημένη, επειδή της λείπει η κόρη της."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved