Media

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης: «Μέχρι να βρω ισορροπίες ήταν βασανιστικό, αλλά τα κατάφερα…»

Gossip-tv Team

Η Ευρυδίκη μιλά στην κάμερα της εκπομπής, Ελένης για τον γιο της Άγγελο, για τον λόγο που δεν ένιωθε έτοιμη όταν ήρθε στη ζωή, τις ισορροπίες που έχει βρει με τον πατέρα του, Γιώργο Θεοφάνους.

«Εννοείται πως ήρθε στη ζωή ο γιος μου δεν ήμουν έτοιμη. Για να πω την αλήθεια πίστευα ότι ήμουν πολύ μικρή. Δυσκολεύτηκα να βρω ισορροπίες, από τη μια ήταν η δουλειά μου από την άλλη ήταν το μωρόν μου που είχε γίνει όλος ο κόσμος για μένα. Ένιωσα για πρώτη φορά ότι επρεπε να ωριμάσω», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μέχρι να βρω ισορροπίες ήταν βασανιστικό, αλλά τα κατάφερα. Επειδή ο πατέρας του απέκτησε αλλά 3 παιδιά ένιωθα ότι στο σπίτι μας έπρεπε να του δίνω όλη μου την προσοχή. Από την άλλη ένιωθα ήσυχη γιατί αυτό που ένιωθα ότι τού έλειπε από το δικό μας σπίτι το έπαιρνε από του μπαμπά του. Ήμουν αντίθετη όταν έβλεπα ανθρώπους που χωρίζουν να κρατούν αποστάσεις ή να μην κάνουν τα πάντα για να είναι καλά τα παιδιά τους», συμπλήρωσε σχετικά η Ευρυδίκη.

Για τον σύζυγό της, Μπομπ, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη.

«Στον Μπομπ βρήκα αυτό που έψαχνα έναν άνθρωπο να με κάνει να γελάω και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου», τόνισε.

Ο Στέφανος Κορκολής υπογράφει το νέο τραγούδι της Ευρυδίκης, με τίτλο «Θέλω», και η ίδια ανέφερε πως ήταν μία συνεργασία που την επιθυμούσε διακαώς.

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved