Media

Λουκία Παπαδάκη: Είμαι πλέον ελεύθερη να διοχετεύσω τον χρόνο μου όπως τον θέλω (Video)

Gossip-tv Team

H Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη και περιέγραψε πως βιώνει την ελευθερία της μετά την ενηλικίωση του γιου της, Ραφαήλ.

«Είναι κλισέ, αλλά όσο μεγαλώνουμε και δουλεύουμε με τον εαυτό μας ανακαλύπτουμε μαγικά πράγματα. Ο γιος μου πια μεγάλωσε, τελειώνει το πανεπιστήμιο κι έχει φύγει όλο αυτό το ζόρι και η ευθύνη. Είμαι πλέον ελεύθερη να διοχευτεύσω τον χρόνο μου όπως τον θέλω. Πολλές φορές οι μαμάδες το θεωρούμε ντροπή να πούμε κάτι τέτοιο, αλλά ο στόχος είναι να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και μετά να ανοίξουν τα φτερά τους και να φύγουν. Μπορώ να είμαι εγωίστρια και να με νοιάζομαι παραπάνω», δήλωσε.

Η Λουκία Παπαδάκη μεγάλωσε μόνη τον γιο της, καθώς χώρισε με τον σύζυγό της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Η ίδια δήλωσε πως ήταν καλύτερο να ζουν χωριστά. «Κάποια στιγμή ο γιος μου, μου είπε: “Μάνα, μην ανησυχείς, όλα καλά τα έκανες”», είπε.

«Η κοινωνία μας είναι εναντίον των διακρίσεων και των διαχωρισμών, αλλά έχει κονκάρδα για τα πάντα, ακόμα και το πως πίνεις τον καφέ σου», είπε.

«Στα 20 μας έχουμε τόσες προσδοκίες που είναι πάρα πολύ ζόρικο. Όταν μεγαλώνεις λες δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, αλλά σε αυτούς που αρέσω… Αρέσω!», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved