Media

H Φάρμα: «Έπεσαν οι μάσκες»- Ο Αστρινός και ο Γρηγόρης αποκάλυψαν το σχέδιο Νεόφυτου- Κουτσαβάκη!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (12-2) "έσκασε μια μεγάλη βόμβα", μιας και αποκαλύφθηκε ότι ο Κουτσαβάκης δωροδόκησε τον Νεόφυτο, για να τον αφήσει αρχηγό, μετά την αποχώρησή του. 

Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν στη Φάρμα, με τους παίκτες να έχουν "έχουν βγάλει τα μαχαίρια" και τον ανταγωνισμό να χτυπάει κόκκινο.

Σήμερα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ανάδειξη του πρώτου μονομάχου, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στους περισσότερους από τους παίκτες, για να μιλήσουν για την κατάσταση που επικρατεί στο παιχνίδι αυτήν την στιγμή.

Όταν ήρθε η σειρά του Αστρινού, εκείνος αποκάλυψε ότι ο Κουτσαβάκης δωροδόκησε τον Νεόφυτο, με σκοπό να χάσει, για να τον αφήσει αρχηγό, ενώ σημείωσε ότι κάτι τέτοιο δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Ο Βασίλης μάλιστα σημείωσε ότι πριν από τον αγώνα ο Νεόφυτος τον είχε πλησιάσει και του είχε πει: "Θελω να φυγω έχω κουραστεί και δεν θέλω να αλλοιωθεί η εικόνα μου".

Με την συζήτηση να παρεκτρέπεται και ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν σε ποιόν έχει μιλήσει ο Νεόφυτος και έχει αποκαλύψει την συμφωνία που είχε κάνει με τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, ο Γρηγόρης πήρε τον λόγο, αποκαλύπτοντας ότι σε εκείνον είχε μιλήσει χαρακτηριστικά. Ο Γρηγόρης είπε ότι ο Κουτσαβάκης θα του έδινε 2.000 ευρώ στον Νεόφυτο, για να του αφήσει την αρχηγία.

Μετά από όλον αυτόν τον χαμό που δημιουργήθηκε, ο Κουτσαβάκης είπε ότι τον αγώνα τον κέρδισε με την αξία του και ότι όλο αυτό έγινε, με σκοπό να τον αφήσει αρχηγό, λέγοντας ότι φυσικά και μπορούσε να τον κερδίσει, βάσει δυνατοτήτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved