Media

Μαρία Αντωνά: Είδε την κάμερα και έγινε... μπουχός - Άφωνη η Καραβάτου (video)

Gossip-tv Team

Η Μαρία Αντωνά είδε κάμερα και όπου φύγει, φύγει...

Η Μαρία Αντωνά το τελευταίο διάστημα έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της καθώς ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται στο Survivor.

Η νεαρή δημοσιογράφος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την γνώμη της και έχει σχολιάσει τα όσα συμβούν στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως ήταν φυσικό έχει αποκαλύψει και διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής του ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής, «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Άρτ την περίμεναν κάτω από το σπίτι της για να της δώσουν μία καρδιά με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μόνο που η αντίδραση της δεν ήταν αυτή που ήθελαν…

«Αγάπη μου, έχουμε μιλήσει και είπαμε να μην το κάνουμε! Καταλαβαίνεις… Κάποια στιγμή όταν είναι θα το κάνουμε» είπε η νεαρή κοπέλα, ενώ περπατούσε γρήγορα.

Μετά την προβολή του βίντεο οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν μείνει άφωνοι και σχολίασαν:«Εντάξει λίγο αυτό που είδαμε ήταν υπερβολική η αντίδρασή της. Έπρεπε να πάρει την καρδιά και να πει ένα ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται να τρέχεις, περίμενα από την Μαρία Αντωνά να είναι πιο κοντά στον ρεπόρτερ και όχι από μία σταρ που τρέχει μακριά από τις κάμερες».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved