Media

Survivor: Ο Ανδρέας ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση- Τι είπε για το «παιχνίδι» εις βάρος του;

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με τους Διάσημους να κερδίζουν με τελικό σκορ 10-8.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά, μιας και το παρακολουθεί σχεδόν καθημερινά και χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Οι Μαχητές συνεχίζουν να βρίσκονται σε μια πολύ μειονεκτική θέση, καθώς οι τελευταίες εβδομάδες είναι για εκείνους πολύ δύσκολες, μιας και δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κάποιο έπαθλο φαγητού, ώστε να τους δώσει ενέργεια και να μπορούν να ανταπεξέλθουν πολύ πιο εύκολα στους απαιτητικούς στίβους μάχης του παιχνιδιού.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε ότι η ασυλία κερδήθηκε από την ομάδα των Διασήμων, μιας και ο Άρης Σοϊλέδης ήταν εκείνος που κατάφερε να δώσει και το τελικό 10 για την ομάδα του. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι η ομάδα των Μαχητών θα έπρεπε να πάει στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, νικητής ήταν ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος θα έπρεπε να υποδείξει κάποιον, ο οποίος θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Σάββας Κάλφας ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα ψηφίσει μόνο αγωνιστικά.

Από την κάλπη, οι Μαχητές έβγαλαν ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο Γιώργος Λιανός ήταν και εκείνος που έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος έκανε λόγο για μια στρατηγική εις βάρος του και ότι όλο αυτό είναι κατευθυνόμενο για να βγει από το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Πολύ πιο συγκεκριμένα ανέφερε: "Καθόμουν εχθές το βράδυ μόνος μου και ήρθε η Σοφιάννα και μου είπε το πόσο καλό παιδί είμαι και το πόσο καλός είμαι αγωνιστικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ψήφισαν με έξι ψήφους, ενώ έχω δώσει επανειλημμένα πολλές νίκες και έχω παίξει πολύ μαχητικά. Δεν είναι δυνατόν να με βγάζουν στον τάκο, ενώ έκανα πολλά σερί. Τα κορίτσια ήθελαν να σώσουν την Πελαγία και έτσι ψήφισαν εμένα, αλλά δεν το καταλαβαίνω"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved