Media

Παυλίδου - Παπαγιάννης: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού - Στο ειδώλιο η ηθοποιός ως κατηγορούμενη

Gossip-tv Team

Ανατροπή στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό!

Η ηθοποιός κατηγόρησε τον συνάδερφό της ότι είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της και είχαν αλληλομηνυθεί.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίτερα στον Εισαγγελέα.
Έτσι λοιπόν, η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη θα εκδικαστεί πρώτη στις 4 Μαΐου 2022, με αποτέλεσμα η Σοφία Παυλίδου να καθίσει στο σκαμνί με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή , Το Πρωινό και υπογράμμισε: «’Όταν έγινε το επεισόδιο το 2018 στο χώρο εργασίας των δύο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσαν. Από εκεί και έπειτα σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίζεται από το άλλο. Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδερφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όταν έγινε το περιστατικό τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αυτό και το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο»!


Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Παυλίδου: Ο λόγος που ανέβασε τη φωτό με τη μελανιά και η «συγγνώμη» που δεν έχει ακούσει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved