Media

Survivor: Ένταση άνευ προηγουμένου στο συμβούλιο- Το ξέσπασμα της Ταραμπάνκο και τα χειροκροτήματα!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (14-2) παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού, στο οποίο και υπήρξε τεράστια ένταση στην ομάδα των Μαχητών, με αφορμή την μοιρασιά του φαγητού. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακαολουθούν διαρκώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, όλα ξεκίνησαν με το θέμα που τέθηκε επί τάπητος από τους περισσότερους παίκτες των Μαχητών και αφορούσε κατά κύριο λόγο την Σοφιάννα για το θέμα του διαμοιρασμού του φαγητού. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ μεγάλη συζήτηση, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μια πραγματικότητα με το φαγητό και ότι δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε κάποια στιγμή από το συμβούλιο, μιας και όπως είπε δεν μπορούσε καν να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε, γιατί για εκείνη τίποτα από όλα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο δεν είχε υπόσταση. Μαζί της βγήκε και η Κάτια από την ομάδα των Διασήμων, η οποία προσπάθησε να την ηρεμήσει, τουλάχιστον στον βαθμό που μπορούσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Η Σοφιάννα υποστήριξε ότι όλο αυτό που έχει γίνει με το φαγητό προέκυψε εντελώς τυχαία, είναι δυσανάλογες και ότι αφού το έχει αναλάβει εκείνη το φαγητό, είναι και η υπεύθυνη. Μάλιστα, μίλησε για συγκεκριμένο περιστατικό, στο οποίο το πιάτο το δικό της δεν είχε καμία σχέση σε ποσότητα, με εκείνο του Ανδρέα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Γιώργος Κατσαούνης, με τη σειρά του συμφώνησε με όλα όσα ειπώθηκαν, υποστηρίζοντας πλήρως τις θέσεις των υπολοίπων και λέγοντας ότι η Σοφιάννα το κάνει αυτό τον τελευταίο καιρό, που όλη ομάδα έχει χάσει τα έπαθλα φαγητού και έχουν να φάνε περισσότερες από είκοσι ημέρες. Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μάλιστα επιβεβαίωσε και το περιστατικό, για το οποίο μίλησε ο Σάββας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε έξαλλη με όλα αυτά που άκουγε και θέλησε να τοποθετηθεί, δεδομένου ότι στον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχε είχε ακούσει ανάλογες κατηγορίες. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: "Θεωρώ ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι η δύναμη της τηλεόρασης είναι τεράστια. Πρέπει να ξέρουμε τι λέμε και πρέπει να είμαστε σίγουροι απόλυτα για όλα αυτά που λέμε. Είμαστε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, που τα μυαλά μας θολώνουν και δεν ξέρουμε πολλές φορές τι ακριβώς λέμε. Όταν αποκαλείς κάποιον κλέφτη, αυτό τον επηρεάζει και στην έξω ζωή του, αλλά και στους δικούς του ανθρώπους."

Μάλιστα, απευθυνόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα είπε: "Εσύ γιατί περίμενες 25 μέρες για να μιλήσεις; Όλα αυτά κανονικά πρέπει να τα λες από την πρώτη στιγμή που γίνονται."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved