Media

Σασμός: Ο Ζαραφωνίτης δίνει spolier: «Ένας φόνος θα αποτραπεί τελευταία στιγμή»

Gossip-tv Team

Σασμός: Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης αποκάλυψε πως ένας φόνος θα ανατραπεί και κάποιο άτομο θα αποκαλύψει τη δολοφονία του Πετρή.

Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης ή αλλιώς ο αστυνομικός Σπύρος παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις του Σασμού καθώς είναι ο ανιψιός της Καλλιόπης και είναι αυτός που της δίνει πληροφορίες.

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε στην εκπομπή, Super Κατερίνα το πόσο έχει ταυτιστεί ο κόσμος με την σειρά λέγοντας:«Έχει ταυτιστεί ο κόσμος, μου λένε καλά σχόλια στον δρόμο, αλλά στο διαδίκτυο το ζούνε λες και ο Γιάννης, είναι ο “Σπύρος”».

Στη συνέχεια έδωσε μικρά spoiler για την επιτυχημένη σειρά του, Alpha, λέγοντας:«Κάποια στιγμή δεν θα μείνει έτσι ο Σπύρος. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον Αστέρη να αποδράσει. Τώρα αν τα καταφέρει, θα το δούμε».

Για το ποιος θα αποκαλύψει τι έγινε τελικά με τον θάνατο του Πετρή είπε: «Μια γυναίκα θα αποκαλύψει τη δολοφονία. Η Καλλιόπη μπορεί να φτάσει στα άκρα για τους γιους της. Όχι ότι θα βγουν όλα, αλλά θα προσπαθήσει».

Τέλος ο Γιάννης Ζαραφωνίτης αποκάλυψε πως:«Ένα φονικό δεν θα γίνει. Την τελευταία στιγμή η αστυνομία θα κάνει το καθήκον της».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved