Media

Ελένη Μενεγάκη: Συγκλονισμένη με τα νεότερα για τη δολοφονία του 7χρονου - «Μα δεν είναι δυνατόν...»

Gossip-tv Team

Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής είναι σοκαρισμένοι με τα νεότερα για τη δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη, με την Ελένη Μενεγάκη να μην έχει λόγια!

Η 29χρονη μάνα και ο 33χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου παιδιού στην Κυψέλη.

Οι δύο σύντροφοι που είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, κλήθηκαν να απολογηθούν στη δικαστική λειτουργό για όσα υπέστη ο Ανδρέας τον Ιανουάριο του 2017, όταν ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία από τον σύντροφο της μητέρας του. Η γυναίκα, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν παρούσα σε όσα συνέβησαν.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το φρικιαστικό έγκλημα στην Κυψέλη όπου δολοφονήθηκε ο 7χρονος Ανδρέας ενώ την ίδια στιγμή έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την αδελφή του αγοριού η οποία είχε πέσει θύμα κακοποίησης αλλά κατάφερε να σωθεί και να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Η παρουσιάστρια σοκαρισμένη με τα νεότερα στοιχεία που ανέφερε η δημοσιογράφος, ανέφερε: «Πόσα παιδιά περνάνε τραγικά δύσκολα! Αυτό το κορίτσι έκρυβε τις μελανιές του για να μην πει αυτό που ζει μέσα στο σπίτι του και αν η δασκάλα δεν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, τι θα είχε απογίνει; Σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις λες, μα δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά γύρω μας αυτή την εποχή. Εμείς πού είμαστε δεν ακούμε δεν βλέπουμε τίποτα;»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved