Media

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Η υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη με κλόνισε, ήταν και είναι ασύλληπτο»

Gossip-tv Team

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την σκληρή καθημερινή ειδησεογραφία, αλλά και για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η οποία και την συγκλόνισε. 

Η δουλειά της είναι αρκετά δύσκολη, μιας και έχει καθημερινά να αντιμετωπίσει την σκληρή πραγματικότητα, με τον απόλυτο ρεαλισμό, αλλά και την ψυχραιμία, μιας και είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες δελτίου ειδήσεων.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και προχώρησε σε μια βαθύτατη εξομολόγηση στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ίδια μίλησε για την καθημερινή ειδησεογραφία και το πως την βιώνει εκείνη, λέγοντας μάλιστα ότι είναι μια δουλειά, όπου πρέπει πάντα να δείχνεις ψύχραιμος, χωρίς να μπορείς να δείξεις τα συναισθήματά σου, για όλα όσα μαθαίνεις και ακούς. Παράλληλα, μίλησε για την τραγική δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν και επικρατέστερη στιγμή της καριέρας της, σε ότι αφορά το συναίσθημα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια: "Πάντα ο κόσμος νομίζει ότι επειδή είμαστε εκείνοι που μεταφέρουμε την είδηση, πρέπει να είμαστε κάπως αποστασιοποιημένοι. Η αλήθεια είναι ότι το προσπάθούμε... Συγκλονίστηκα όταν είδα το βίντεο με την μητέρα του Άλκη και την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Είναι ασύλληπτο το πως συνδέονται αυτές οι δυο γυναίκες... Σκεφτόμουν χθες όλα αυτά τα γεγονότα που έχουμε καταπιαστεί... Στην αρχή με τον κορονοϊό ήταν δύσκολα, γιατί είχε ξεκινήσει από την Κίνα και κανείς δεν ήξερε το πως θα συνεχίσει η κατάσταση"

"Από όλα αυτά που έχω ακούσει και έχω βιώσει μέσα στα χρόνια, δεν συγκρίνεται με τίποτα με το πόσο λύγισα και κλονίστηκα με το γεγονός της δολοφονίας του Άλκη. Και δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτα. Και αυτό επειδή έχω και δυο γιους. Από εκείνη την στιγμή, βγαίνουν έξω τα παιδιά μου και τα παίρνω συνέχεια τηλέφωνο. Ανησυχώ πολύ και δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια. Βλέπεις έξω παιδιά που είναι εγκληματίες και μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Από όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου στις ειδήσεις, η υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη ήταν εκείνη που με συγκλόνισε περισσότερο. Είναι ασύλληπτο.", είπε μεταξύ άλλων η Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved