Media

Άννα Ζένιου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά

Gossip-tv Team

Η Άννα Ζένιου έκανε δηλώσεις στο Πρωινό μετά τις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Αλέξη Παππά.

Η κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριέττης συνάντησε στο αεροδρόμιο και τη ρώτησε τόσο για την Αθηνά, αφού ήταν οι δυο φιναλίστ του Bachelor, όσο και για τον Αλέξη που έχουν έρθει τελευταία κοντά και μάλιστα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες τους.

Συγκεκριμένα η Άννα Ζένιου ανέφερε: «Έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο. Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Αλέξης διάλεξε την Αθηνά. Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές θέλεις να μάθεις γι αυτόν αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συζητήσαμε για την Αθηνά και το Bachelor με τον Αλέξη. Δεν ήθελα να μάθω»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved