Media

Ησαΐας Ματιάμπα: Το περιστατικό ρατσισμού που βίωσε: «Νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ» (Video)

Gossip-tv Team

O Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε στην Ελένη  για τον γιο του, την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τα περιστατικά ρατσισμού που βίωσε.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για το πόσο τον άλλαξε ο ερχομός του γιου του και αποκάλυψε ότι από μικρός ονειρευόταν να γίνει πατέρας αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί το πόσο δοτικός θα γινόταν.

«Ο ερχομός του γιου μου με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας είμαι πάρα πολύ δοτικός αγαπάω το παιδί μου».

Μίλησε για τη γυναίκα του δηλώνοντας ότι εκείνη είναι η κολόνα του σπιτιού και ότι χωρίς την οικογένειά του θα ήταν ψυχολογικά ράκος.

«Η σύζυγός μου είναι η κολώνα του σπιτιού ξέρω ότι αν δεν ήταν αυτή τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά».

Για τον πατέρα του είπε: «Η βάση της παιδικής μου ηλικίας παρά τις αντιξοότητες είναι η αγάπη. Ο πατέρας μου έλειπε 5 χρόνια και όταν γύρισε δεν μπορούσα να τον δεχτώ, υπήρχε θυμός. Μου πήρε 4 χρόνια για να διώξω τον θυμό άλλαξα σελίδα και τον αγκάλιασα».

Τέλος αναφέρθηκε και στα περιστατικά ρατσισμού που βίωσε και δήλωσε ότι για να αλλάξει η κοινωνία θα πρέπει να αποδεχόμαστε και εκείνους που δε μοιάζουν με εμάς.

«Περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ. Το να δεχτούμε κάποιον που δε μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved