Media

Σασμός: Η σκηνή που περίμεναν όλοι! Μαθιός και Βασιλική στο κρεβάτι γεμάτοι πάθος και έρωτα!

Gossip-tv Team

Σασμός: Μπορεί μέχρι σήμερα να μας... άφηναν να εννοήσουμε ότι ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους με πολλά on και offs όμως σήμερα πολλοί είδαν τη σκηνή που περίμεναν εδώ και καιρό!

Και όμως συνέβη! Μαθιός και Βασιλική βρέθηκαν επιτέλους εντελώς μόνοι τους και έτοιμοι να ενώσουν τα σώματά τους. Πάντα με πολύ ρομαντική προσέγγιση γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Μαθιός χρειάστηκε να περιμένει πάνω από είκοσι χρόνια για να κερδίσει ξανά τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, τη Βασιλική.

Εκείνη, παρά τους ενδοιασμούς της, τον πόνο της για όσα πέρασε αλλά και τον έρωτά της που ξύπνησε για τον Μαθιό, για πρώτη φορά βλέπουμε να αφήνεται στην αγκαλιά του και τα χάδια του, βιώνοντας και πάλι δυνατά συναισθήματα.

Η συγκεκριμένη σκηνή με τους δυο τους στο κρεβάτι, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά και να μιλούν με γλυκόλογα ο ένας στον άλλον, δεν θα μπορούσε παρά να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό που θεωρούσε άδικο τον καταδικασμένο έρωτα, όπως τουλάχιστον φαινόταν.

Μετά τον θάνατο του Στεφανή όμως και πολλά άλλα εμπόδια που αντιμετώπισαν, ο Μαθιός και η Βασιλική πλέον μπορούν να ζουν την προσωπική τους ευτυχία χωρίς πρέπει και μη.

Δείτε την επίμαχη σκηνή στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved