Media

Ηλίας Βαλάσης: «Μετά το Survivor έχασα το μυαλό μου τελείως» (Video)

Gossip-tv Team

Breakfast at Star: Καλεσμένος στην εκπομπή του Star ήταν σήμερα ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του αλλά και τη συμμετοχή του στο Survivor το 2003.

Όπως είπε, δεν πίστευε ότι θα κάνει οικογένεια καθώς πέρασε μια μεγάλη περίοδο που δεν τον απασχολούσε αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, νιώθει ευλογημένος που έχει τα δύο του παιδάκια σήμερα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους.

«Ενώ όλα έδειχναν ότι έπρεπε να είμαι με τη γυναίκα που είμαι τώρα, εγώ το αρνιόμουν κατηγορηματικά γιατί ήθελα να μείνω στην προηγούμενη ζωή μου. Ξαφνικά μια μέρα, της είπα ''χωρίζουμε'' και λίγα λεπτά μετά είχαμε ένα ατύχημα όπου εκείνη δεν έπαθε τίποτα και εγώ έσπασα 16 πλευρά. Εκείνη τη στιγμή της είπα ''παντρευόμαστε''», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης και συνέχισε:
«Μόλις πιάσεις στα χέρια σου το παιδί σου, καταλαβαίνεις ότι η πραγματική ευτυχία είναι εκεί».

«Πραγματικά αυτό που συνέβαινε με το Survivor ήταν τρομερό! Τα σκέφτομαι τώρα και βλέπω τα τωρινά παιδιά που νομίζουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό και φοβερό και λέω ''Χριστέ μου τι να τους πω τώρα;''. Με περίμενε από κάτω ένα βανάκι για το πότε θα βγω από το σπίτι και έβγαινα από άλλη πλευρά επί τέσσερις μήνες. Όλο αυτό ήταν πρωτοφανές στη δική μου λογική. Ποιος είμαι εγώ που τρέχουν οι κάμερες από πίσω μου; Το ζούσα όλο αυτό και έχασα το μυαλό μου τελείως. Μπήκα για πρώτη φορά στα μπουζούκια και σηκώθηκαν 3.000 άτομα και με χειροκροτούσαν. Σιγά ρε! Χειροκροτούσα και γω γιατί αποροούσα που το έκαναν για μένα. Φεύγει με τέτοια σκηνικά το μυαλουδάκι σου και δυστυχώς το καταλαβαίνεις βίαια αυτό».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100