Media

Αποκλειστικό: H Φάρμα: Γρηγόρης και Αγγελική σε ρήξη! Τα παράπονα και η αντίδραση της τραγουδίστριας

Gossip-tv Team

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί με τον Γρηγόρη να κάνει παράπονα στη Σάσα ότι η Αγγελική δεν χάρηκε που αποκαταστάθηκε ο ώμος του.

Η Σάσα ενημερώνει την Αγγελική και εκείνη διασκεδάζει τα παράπονα του Γρηγόρη την επόμενη ημέρα αφού όμως έχει και η ίδια παραπονεθεί στη Σάσα για την συμπεριφορά του. «Χαζό είναι το παιδάκι, δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι», λέει στη Σάσα η Αγγελική όταν της μεταφέρει τι έχουν πει μεταξύ τους.

Σήμερα:

Όλοι οι παίκτες περιμένουν ότι η Νάιρα, που αποχώρησε, θα κάνει την ανατροπή και δεν θα αφήσει ΑΡΧΗΓΟ τον Κουτσαβάκη. Για τη Νάιρα, όμως, η ανατροπή είναι να δώσει το «χρίσμα» στον Κουτσαβάκη, όπως και κάνει, «γκρεμίζοντας» τις ελπίδες για μια ήσυχη εβδομάδα στη ΦΑΡΜΑ.

Μετά την ανακοίνωση του νέου αρχηγού, ο Κουτσαβάκης και ο Αστρινός προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους και όλα δείχνουν ότι το κλίμα εξομαλύνεται. Ο Κουτσαβάκης δηλώνει ότι θα είναι ευγενικός και ότι δεν θα κάνει, πλέον, τρέλες. Τα κορίτσια, όμως, για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους κρύβουν κάποιες από τις προμήθειες.

Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ανακοινώνει στους παίκτες την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η οποία είναι να βάλουν γρασίδι, να φτιάξουν μονοπάτια και να επεξεργαστούν μαλλί με παραδοσιακό τρόπο. Το έπαθλο είναι 10 έξτρα κότες.

Όλοι ενθουσιάζονται από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ εκτός από τον ΑΡΧΗΓΟ, οποίος έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Ο Κουτσαβάκης «καίει» τις οδηγίες για την κατασκευή των μονοπατιών, γεγονός που προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Ο συνήθως ήρεμος Μάνος του ζητάει, σε έντονο ύφος, να φύγει από τη ΦΑΡΜΑ, ενώ η Αθανασία τον καλεί να παραιτηθεί από ΑΡΧΗΓΟΣ.

Οι μόνες που δείχνουν ότι έχουν καταλάβει το παιχνίδι του Κουτσαβάκη είναι η Αγγελική και η Μαρία. Η Αγγελική, μάλιστα, θεωρεί αδικαιολόγητη την τόσο ακραία επίθεση των υπολοίπων εναντίον του Κουτσαβάκη.

Λίγο πριν τον αγώνα, η Αγγελική λέει στη Σάσα ότι ο Μάνος, εξαιτίας της Ασυλίας που έχει αυτήν εβδομάδα λόγω τραυματισμού, έχει ανοίξει για πρώτη φορά το στόμα του και αντιδρά.

Στον ΑΓΩΝΑ ΑΣΥΛΙΑΣ, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αντικαθιστά τον Σάκη Τανιμανίδη, που είναι άρρωστος.

Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο απρόοπτο. Η Αγγελική τραυματίζεται και ο αγώνας διακόπτεται. Της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες, αλλά πρέπει να επισκεφτεί το νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.

Τελικά, ο αγώνας συνεχίζεται. Ποιος από τους παίκτες θα κερδίσει την ΑΣΥΛΙΑ και θα γλυτώσει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ του Κουτσαβάκη, αλλά και τα καρφιά των συμπαικτών του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved