Media

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Είδωλο η «θεία» - Έδωσε «ρέστα» με τις ατάκες της! Το twitter την αποθέωσε

Gossip-tv Team

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Με μια ξεκαρδιστική σκηνή άρχισε το επεισόδιο της Παρασκευής (18-02) με τη «θεία» να δίνει ρέστα με τις ατάκες της!

Η θεία Παυλίνα είδε αυτό που δεν έπρεπε, την Πένη με το Μπουκουράν να φιλιούνται στην αυλή. Το επόμενο πρωί τα αποκάλυψε όλα στο τραπέζι με την Πένη να προσπαθεί να το σώσει λέγοντας πως είναι τρελή.

Όταν ο Λυκούργος άρχιζε να πιέζει τη θεία με ποιον την είδε, τότε το «είδωλο» Παυλίνα είπε πως την είδε να φιλιέται με τον… Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τo twitter την αποθέωσε χρίζοντας την «είδωλο».

Δες τα σχόλια

Σήμερα

Ο Λυκούργος δέχεται πιέσεις από τον Βασίλη για να καρπωθεί το κύρος των συμπέθερων για πολιτικό όφελος. Παρ' όλα αυτά ο Δήμαρχος Κουδουναρίου είναι εκείνος που παραθέτει δεξίωση προς τιμήν του Λόρδου και της Λαίδης Ντόρτσεστερ, δηλαδή του Μπουκουράν και της γυναίκας του.

Η Πένη και ο Λυκούργος τρέμουν να μην αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα των συμπέθερων αλλά οι φόβοι τους αποδεικνύονται ανυπόστατοι. Η δεξίωση πετυχαίνει απόλυτα. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται τίποτα. Κανείς εκτός από έναν υπάλληλο του Λυκούργου. Τον Θύμιο. Γιατί ο Θύμιος πριν μερικά χρόνια είχε γνωρίσει τον Μπουκουράν στην Αθήνα, όταν δούλευαν και οι δυο μαζί σε οικοδομές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved