Media

MasterChef: H απαιτητική δοκιμασια αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου- 'Εμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (18-2) παρακολουθήσαμε την δοκιμασία αποχώρησης, με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη, τον Χριστόφορο και τον Βασίλη. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν συστηματικά, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια μαγειρική μονομαχία, η οποία έκρινε και τον παίκτη που αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό. Η δοκιμασία είχε να κάνει με πιστή αντιγραφή πιάτου, κάτι που φάνηκε να δυσκολεύει αρκετά τους διαγωνιζόμενους, κάτι που φάνηκε από την προηγούμενη μονομαχία αποχώρησης.

Η σημερινή καλεσμένη ήταν η Εβίτα Παπαχαραλάμπου, η γνωστή baker, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Η ίδια παρουσίασε το πιάτο της, το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα κεικ με τρεις στρώσεις, του οποίου το παντεσπάνι ήταν με φυστίκι Αιγίνης, η γέμιση με λευκή σοκολάτα και γιαούρτι και σάλτσα από βατόμουρο.

Το στήσιμο του πιάτου ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, με φτερά από λευκή σοκολάτα και φύλλα χρυσού. Σύμφωνα με την Εβίτα, προσοχή ήθελε το ψήσιμο, που χρειαζόταν ακριβώς 15 λεπτά, για να μπορέσουν να προλάβουν όλες τις παρασκευές. Επίσης, πολύ μεγάλη προσοχή ήθελε το φύλλο χρυσού, το οποίο όπως είπε και η Εβίτα έχει δική του προσωπικότητα γενικώς.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι, με το που αντίκρυσαν τα πιάτα, δεν μπορούσαν να σκεφτούν καν το πως μπορούν να το φτιάξουν όλο αυτό, μιας και ήταν πολύ δύσκολο, με τον Γρηγόρη να λέει χαρακτηριστικά: "Για να μπορέσω να το φτιάξω αυτό, θέλω τουλάχιστον ένα οχτάωρο σεφ..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved