Media

Survivor: Viral η ατάκα της Ασημίνας «Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες»! Συνεχίζει να είναι απαρηγόρητη!

Gossip-tv Team

Survivor: Η αποχώρηση της Πελαγίας έχει φέρει... κλίμα πένθους στην παραλία των Μαχητών οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι εκείνη έφυγε και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες στην ομάδα του, παρέμεινε!

"Γιατί Θεέ μου, γιατί;" έλεγε και ξαναέλεγε η Ασημίνα κλαίγοντας μπροστά από τη φωτιά θέλοντας να απομονωθεί και να θρηνήσει για την "απώλεια" της φίλης της.

Στο μεταξύ και την ίδια ώρα, ο Σπύρος Μαρτίκας, ικανοποιημένος που είχε παραμείνει στο παιχνίδι, θέλησε να ξεκουραστεί, απολαμβάνοντας τον ύπνο του.

Ο Σάββας πάντως, την ώρα εκείνη, μιλώντας γύρω από τη φωτιά στους συμπαίκτες του, είπε ότι ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει και θα διώξει τον Σπύρο αργά ή γρήγορα. Συγκεκριμένα είπε ότι την επόμενη φορά που θα βγει προτεινόμενος, θα αποχωρήσει. Όσο για τους αντιπάλους τους, τους Κόκκινους, είπε χαρακτηριστικά "τέλειωσε ο μήνας του μέλιτος".

Λίγο αργότερα και ενώ προβλήθηκαν ξανά τα πλάνα από το συμβούλιο κατά το οποίο αποχώρησε η Πελαγία και η Ασημίνα κλαίγοντας, έλεγε και ξαναέλεγε την ατάκα «Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες», η νεαρή ποδοσφαιρίστρια επανέλαβε τα συγκεκριμένα λόγια, δηλώνοντας συγχρόνως και αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της στο παιχνίδι.
Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Πελαγίας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved