Media

Λύγισε η Μαρία Εκμεκτσίογλου για την απώλεια του αδερφού της: «Δεν ένιωσε τίποτα, ήταν ακαριαίο...»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί στο παρελθόν, αλλά και δυο απώλειες που την συγκλόνισαν. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες σέφ και αρκετά εξειδικευμένη στο είδος της, μιας και τα βιβλία της έχουν γίνει πλέον ανάρπαστα στο κοινό.

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Love It" και μίλησε αναλυτικά για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί παλαιότερα, μιας και η ίδια το βίωσε, τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, η διάσημη σεφ μίλησε και για την απώλεια, τόσο της μητέρας της, όσο και του αδερφού της, οι οποίες την συγκλόνισαν και δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει ακόμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Δέχθηκα το ίδιο μπούλινγκ και στην Τουρκία και στην Ελλάδα. Εκεί με έλεγαν η Ελληνίδα η ρωμιά κι εδώ με έλεγαν τουρκόσπορο. Στην Αθήνα, σε ένα κανάλι που πήγα για συνέντευξη, να λέει ένα άτομο “ήρθε η Τουρκάλα”. Ήμουν ικανή να πάρω το τραπέζι και να της το φέρω στο κεφάλι»

Για την απώλεια της μητέρας της και του αδερφού της, η Μαρία Εκμεκτσίογλου είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή ο θάνατος της μητέρας μου, πέθανε δύο ώρες αφού γέννησα... Ο αδερφός μου σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 29 του χρόνια, έπεσε πάνω του μια νταλίκα... Είπα “γιατρέ, θέλω να σας ρωτήσω κάτι”, μου είπε “ξέρω τι θα με ρωτήσεις. Δεν ένιωσε τίποτα, ήταν ακαριαίο”. Χωρίς να τον ρωτήσω, κατάλαβε τι ήθελα να ρωτήσω. Πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά ακόμα πονάει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved