Media

Γιωρίκας Πιλίδης: Η σκηνή που δεν είδαμε στο survivor και έφερε την ανατροπή: «Μου είπε σήκω φύγε»

Gossip-tv Team

O Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Αρχικά τόνισε: «Μια ζωή την έχω αφιερώσει στον αθλητισμό και τώρα μπήκα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο δεν ήταν τόσο στο στυλ μου».

Όσον αφορά την Μυριέλλα Κουρεντή, είπε: «Μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει έναν ρόλο το πιστεύω και το σέβομαι και αυτό. Εγώ μπήκα εκεί μέσα και ήταν για μένα κάτι πολύ διαφορετικό. Αν δεν είχα δίπλα μου τον Βισκαδουράκη, την Βρισηίδα και την Ευρυδίκη να μου πουν λίγο πώς λειτουργεί όλο αυτό το θέμα, δεν ξέρω τι θα είχα κάνει, μπορεί να είχα φύγει από την πρώτη μέρα».

Και τόνισε: «Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες… Μετά τις 15 μέρες άρχισε να παθαίνει σοκ ο οργανισμός μου σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν. Περνούσα δύσκολα».

Και προέβη σε μία αποκάλυψη: «Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο μόνος ο οποίος όταν με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι τη νύχτα χωρίς να κοιμάμαι μου είπε… “Φίλε έχεις μια καριέρα, σήκω φύγε, μην χαλάσεις τώρα όλο αυτό που έχεις χτίσει για ένα παιχνίδι”. Πραγματικά όταν είπα στα κορίτσια ότι θα φύγω, πάθανε πλάκα»!

Δείτε το στιγμιότυπο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved