Media

Πάτρα: Ο κουμπάρος των γονιών στο Πρωινό: «Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός

Gossip-tv Team

Πάτρα: Λίγο πριν βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ο φίλος και κουμπάρος των γονιών, Πέτρος Σταμίρης, μίλησε στο Πρωινό.

Αγωνία στο Πανελλήνιο για τις τοξικολογικές εξετάσεις της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας, του ενός εκ των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Ο Πέτρος Σταμίρης ανέφερε: «Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί τώρα αυτοί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ», είπε αρχικά ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινωπόρου ανέφερε: «Το διάστημα που ήταν στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα ήσουν κι εσύ εκεί. Στήριξες…»!

Ο κουμπάρος του ζευγαριού είπε: Εγώ ήμουν στην εντατική όταν ήταν εδώ στην Πάτρα. Στην Αθήνα δεν ήμουν εγώ.

Η Κέλλυ ρώτησε: Πόσο διάστημα έμεινε στην εντατική στην Πάτρα η Τζωρτζίνα;

Ο κουμπάρος, Πέτρος Σταμίρης είπε: «Στην εντατική ένα μήνα, ένα μήνα και… Ήμουνα συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πάτερα της Τζωρτζίνας.»

Και η δημοσιογράφος είπε: Η μητέρα που βρισκόταν;

Και ο κουμπάρος των γονιών τόνισε: Αυτή καθόταν όλη ημέρα, το βράδυ έφευγε και πήγαινε σπίτι.

Η δημοσιογράφος ρώτησε: Φαντάζομαι έχεις ακούσει τις διάφορες θεωρίες, εικασίες και σενάρια που κυκλοφορούν;

Ο κουμπάρος απάντησε: Ναι και τώρα μόλις διάβασα ότι κάτι άλλο βγάλανε, ότι κάτι με τοξικό αέριο τώρα ανέβηκε στα σάιτ απ’ ότι είδα. Δεν ξέρω αν ισχύει εγώ τώρα μόλις αυτό διάβαζα ρε παιδί μου. Εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου. Με τον Μάνο ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Κι έτσι γνωρίστηκα και με τη Ρούλα.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved