Media

Μαρίνα Σάττι: Η καταγωγή,το αληθινό επίθετό της και ο λόγος που είχε να δει τον πατέρα της 13 χρόνια

Gossip-tv Team

Η Μαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην καταγωγή της.

Αρχικά δήλωσε: «Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι ειναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν ότι υπαρχει μια φυλή στην Ινδία αλλά δεν ξέρω περισσότερα. στο Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει.

Έχω έναν αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο… σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος. Σπούδασα για τρία χρόνια αρχιτεκτονική, αλλά όσα έμαθα εκεί τα βλέπω μπροστά μου στη μουσική και τη σύνθεση. Μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά ηθελα να έρθω στην Αθήνα για να γίνω ηθοποιός»

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά. Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος ειδικά τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε».

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ. Γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια». εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Το εκπληκτικό ντουέτο του Σάκη Ρουβά με την Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του σόου(video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved