Media

Σασμός: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα του Αργύρη Πανταζάρα! Είναι ένας άλλος! Η μεγάλη αλλαγή!

Gossip-tv Team

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας πολύ σύντομα "εισβάλλει" στο καστ της επιτυχημένης σειράς του Alpha και θα πρέπει να ξεχάσετε τον ηθοποιό όπως τον γνωρίζατε αφού έχει κάνει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά Κόκκινο Ποτάμι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με μουστάκι.

Και θα περίμενε κανείς πως θα ήταν λογικό, ως αστυνομικός που θα υπηρετήσει στην Κρήτη, ο Αργύρης Πανταζάρας να κρατήσει για τον ρόλο του το μουστάκι του. Όμως, όχι. Ο ηθοποιός εμφανίζεται στις πρώτες σκηνές του στον Σασμό τελείως αλλαγμένος. Έχει ξυρίσει το μουστάκι και έχει ξυρίσει και τα πλούσια μαλλιά του.

Προφανώς για να προσδώσει στον ρόλο του ένα πιο άγριο προφίλ; Ίσως. Πάντως, ο Αργύρης Πανταζάρας άλλαξε πολύ για χάρη του ρόλου του και φυσικά αυτή η αλλαγή τού πάει πολύ.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς. Θα ενσαρκώσει τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα είναι η καινούργια άφιξη στο αστυνομικό τμήμα όπου είναι διευθυντής ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ημελλος).

Ο Χριστογιάννης θα "ξετρυπώσει" όσους μιλάνε μέσα από το Τμήμα και θα βοηθήσει σημαντικά στην εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων που βασανίζουν τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το νέο λουκ του Αργύρη Πανταζάρα στις πρώτες σκηνές του στη σειρά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved