Media

Survivor: «Πλάνταξε» η Ασημίνα με το μήνυμα του Δάντη: «Είσαι φωνακλού, αλλα με ψυχή σαν βαμβάκι»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (1-3) παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα, με έπαθλο την επικοινωνία, το οποίο και κέρδισε η ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι και το γιόρτασαν με έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά πλέον μέσα από τους δέκτες τους και δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν διαρκώς.

Από τις πιο συσγκινητικές στιγμές του σημερινού επεισοδίου ήταν εκείνη του επάθλου επικοινωνίας, το οποίο και κέρδισαν οι Μαχητές. Από την στιγμή που όλη η ομάδα αντιλήφθηκε ότι θα διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η χαρά και η συγκίνησή τους ήταν τεράστια, μιας και είχαν να ακούσουν τους δικούς τους και να μάθουν νέα τους, για περισσότερους από 2 μήνες (περίπου 67 ημέρες)

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου διάβασε το μήνυμα του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στην αρχή, μόλις αντίκρυσε μια φωτογραφία τους, δεν μπορούσε να μιλήσει, μιας και δεν την ήταν δυνατό να ηρεμήσει. Συνέχεια έλεγε "Τι να πω για εσένα", μέχρι την στιγμή που διάβασε το μήνυμά του και είπε το πόσο πολύ της λείπει ο σύντροφός της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χρήστου Δάντη: "Έλα ρε Morrison- βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτυ εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή και τις στενοχώριες. Πρασπαθούμε όσο μπορούμε να να είμαστε εκεί μαζί σου, εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που κάθε φορά που σε ακούει να φωνάζεις "ΠΑΜΕΕΕΕ" γαβγίζει... Ξέρουμε ότι όσο φωνακλού και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μια ψυχή σαν βαμβάκι. Και να μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει: "Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός... ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!""

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved