Media

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Μάθε τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το MasterChef!

Gossip-tv Team

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day τι έκανε το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το MasterChef, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και απέρριψε.

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ανέφερε: «μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο».

Και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή με την δημοσιότητα, που σε αναγνωρίζει ο κόσμος και σου δείχνει την αγάπη του, αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζεις και σιγά σιγά μειώνεται αυτό».

Και υπογράμμισε: «Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν. Δεν με νοιάζει και πολύ. Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό» πρόσθεσε η περσινή νικήτρια του MasterChef. «Δεν έχω πειράξει ακόμα το έπαθλο που κέρδισα από το MasterChef. Τα χρήματα τα κράτησα για το μέλλον»

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved