Media

Total BlackOut: Η πρεμιέρα και οι επώνυμοι παίκτες - Η Λένη αντί της Τούνη παρτενέρ του Αλεξάνδρου!

Gossip-tv Team

Total Black Out: Το σημερινό επεισόδιο αποτέλεσε την πρεμιέρα του μοναδικού σόου αδρεναλίνης, με επώνυμους παίκτες να προσπαθούν, για να φτάσουν στην κορυφή. 

Το αγαπημένο σόου επέστρεψε πιο διασκεδαστικό από ποτέ, με σκοπό να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές και να τους κάνει ίσως και να φοβηθούν λιγάκι, στην ιδέα και μόνο ότι όλα διαδραματίζονται στο απόλυτο σκοτάδι.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ο παρουσιαστής του Total Black Out, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και το πηγαίο χιούμορ του να πρωταγωνιστούν, αλλά και να "τρομάζουν" τους επώνυμους παίκτες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, από την αρχή του σόου είπε πως τα ζευγάρια δεν θα μπορούν να δουν τίποτα, ενώ αντίστροφα οι τηλεθεατές θα μπορούν να βλέπουν τα πάντα και να διακρίνουν, με αυτόν τον τρόπο, τις επικές αντιδράσεις των παικτών μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Τα ζευγάρια που παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο της πρεμιέρας του Total Black Out ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την συνεργάτιδά του, Κατερίνα Λένη, η Άννα Πρέλεβιτς, με την αδερφή της, Τέα και ο Θανάσης Πασσάς με την συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Αυτό που δημιούργησε αίσθηση ήταν το γεγονός πως στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν είδαμε την σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, αλλά την συνεργάτιδά του από την εκπομπή "Super Kατερίνα", Κατερίνα Λένη, εν αντιθέσει με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, που διαγωνίστηκε με την Ιλάειρα Ζήση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved