Media

Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν έβγαλα χρήματα από τα Εγκλήματα» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής, Όλα Γκουντ για την περίοδο της επιτυχίας της σειράς του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα» αλλά αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε: «χρήματα δεν έβγαλα από τα Εγκλήματα, θα ξεκινήσω από εκεί. Χρήματα δεν έβγαλα γιατί τότε ήμουν άγνωστος και με το πρόσχημα ότι θα γίνεις γνωστός από αυτό το σίριαλ, δεν σου έδιναν λεφτά».

Και αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου: «Με την γυναίκα μου χάσαμε τρία παιδάκια, τα δύο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το τρίτο στον τρίτο μήνα. Στάθηκα πολύ δίπλα στη γυναίκα μου σε όλο αυτό, έβαλα πίσω τον δικό μου πόνο γιατί συνειδητοποίησα ότι εκείνη είναι που περνάει το μεγάλο ζόρι. Είναι τραγικό να κάνεις δύο γέννες και να μην κρατάς παιδί στα χέρια σου ».

Και πρόσθεσε: «Δεν μεγάλωσε μέσα σε μια αρμονική και ευτυχισμένη οικογένεια και ήθελα να πετύχω το ακριβώς αντίθετο. Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που μάλλον δεν θα έπρεπε να γνωριστούν ποτέ και να είναι μαζί. Δεν τους θυμάμαι ποτέ να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Θυμάμαι μόνο καβγάδες πολύ έντονους και φωνές. Εγώ είχα πέσει στο πάτωμα και τους φώναζα να σταματήσουν».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved