Media

Survivor: Ο Ανδρέας τους «δίνει στεγνά» - «Χρησιμοποιούν άτομα για τις ψηφοφορίες»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) είδαμε ότι οι εντάσεις στην παραλία των Μπλε συνεχίστηκαν, με αφορμή μια συζήτηση που είχε ο Ανδρέας Ματαθαιακάκης με την Μαίη, για την νέα παίκτρια, που μπήκε στην ομάδα τους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι και τα τελευταία χρόνια το παρακολουθούν διαρκώς και δεν χάνουν επεισόδιο.

Λίγο πριν από τον αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, είδαμε ότι η Τζο, η νέα παίκτρια για την ομάδα των Μπλε, δυσκολεύτηκε πολύ στην πρώτη της νύχτα στην καλύβα, μιας και δεν κατάφερε να κοιμηθεί. Βέβαια, όπως και η ίδια ανέφερε, ήταν τυχερή, γιατί είχε δίπλα της την Μαίη, η οποία και την βοήθησε πολύ, ακόμα και στο να της φύγει το άγχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, με την σειρά του, σχολίασε πολύ το γεγονός ότι οι υπόλοιπες κοπέλες των Μαχητών, εκτός της Μέης, πλησιάσαν και πάλι την νέα παίκτρια. Κατά την γνώμη του, όλο αυτό γίνεται για λόγους ψηφοφορίας και στρατηγικής από τις γυναίκες, που ότι κάνουν, το κάνουν υπόγεια. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Tα κορίτσια κλασσικά την προσέγγισαν όπως έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Για κάποιον λόγο μου φάνηκε αστείο και εμένα και ξεκίνησα να γελάω πολύ. Νομίζα ότι η Τζο είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, η οποία θα καταλάβει ότι εκείνες απλά χρησιμοποιούν άτομα για ψηφοθηρικούς λόγους. Ξέρουμε ότι θα πέσουν πάντα κάποια άτομα σαν αρπακτικά από πάνω τους"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved