Media

Survivor: Δεν δίνει... άφεση αμαρτιών η Ασημίνα στη Σταυρούλα: «Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί»

Gossip-tv Team

Survivor: Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην μπλε ομάδα μετά την ήττα δύο αγώνων ασυλίας και την υποψηφιότητα τριών παικτών των Μαχητών. 

Λάδι στη φωτιά έχει ρίξει και η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Σταυρούλα. Η Ασημίνα έμαθε για το υποτιμητικό ποστ που είχε κάνει η Σταυρούλα για εκείνη λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, το οποίο αν και κατέβασε σχεδόν αμέσως, πρόλαβαν κάποιοι να απαθανατίσουν και να αναπαραγάγουν στα media.

Έτσι, η Ασημίνα έμαθε ότι η Σταυρούλα την τρόλαρε με άσχημο τρόπο για το γεγονός ότι κλαίει συχνά. Η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια λοιπόν θύμωσε με αυτό τον σχολιασμό της Σταυρούλας την οποία θεωρούσε φίλη της καθώς γνωρίζονταν όταν προπονούνταν μαζί στον στίβο.

Το γεγονός ότι η Σταυρούλα δεν πήγε ποτέ να της το εκμυστηρευτεί αλλά το έμαθε από παίκτη της αντίπαλης ομάδας, κάτι που την ενόχλησε ακόμα περισσότερο.

Η Ασημίνα κλήθηκε να μιλήσει γι' αυτό λίγο πριν τον αγώνα, όμως η ίδια δεν έδειξε να έχει ξεχάσει την όλη παρεξήγηση με τη Σταυρούλα. Αντίθετα, όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα της Σταυρούλας προς αποχώρηση από τη Μέη, η Ασημίνα έδειξε να μην έχει συγχωρέσει ούτε στο ελάχιστο τη συμπαίκτριά της.
Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved