Media

Σασμός: Ράγισε καρδιές η σκηνή του αποχωρισμού Αντώνη-Μαρίνας! Και το Twitter... συμπάσχει!

Gossip-tv Team

Σασμός: Παρακολουθήσαμε απόψε (9/3) τη σκηνή κατά την οποία η Μαρίνα ανακοινώνει στον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη πως για ακόμα μία φορά δεν θα μπορέσουν να είναι ζευγάρι καθώς εκείνη αποφάσισε να ακολουθήσει την κόρη της στα Γιάννενα. 

Μετά την επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων, οι τρεις γυναίκες, η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ρηνιώ, είναι τρομοκρατημένες και ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσουν είναι να εξαφανιστούν από το χωριό του Ρεθύμνου για να κάνουν μία νέα αρχή.

Η Μαρίνα σκοπεύει να στηρίξει την κόρη της στην απόφαση να αρχίσει μία νέα ζωή και αποφάσισε να την ακολουθήσει στα Γιάννενα όπου πήρε μετάθεση με το ξενοδοχείο.

Η γιαγιά Ρηνιώ θα μείνει πίσω, όχι όμως και η Μαρίνα η οποία δεν θέλει να αφήσει την κόρη της μόνη της. Θέλει να τη στηρίξει και να είναι στο πλευρό της και αναγκάζεται να εγκαταλείψει κάθε τι πίσω της προκειμένου να είναι κοντά στην Αργυρώ.

Και κάπου εδώ έρχεται η στιγμή που η Μαρίνα πρέπει να ανακοινώσει στον Αντώνη τις αποφάσεις της.

Συναντιούνται στο σπίτι του. Πηγαίνει χωρίς να τον ειδοποιήσει και εκείνος την δέχεται με χαρά και μία ανοιχτή αγκαλιά. Όμως η Μαρίνα μπαίνει κατευθείαν στο... ψητό.

Του λέει την απόφασή της και ο Αντώνης δεν το πιστεύει. Προσπαθεί να συγκρατηθεί όμως της ζητάει να μείνει κοντά του, να περάσουν το τελευταίο τους βράδυ μαζί. Εκείνη όμως αρνείται. Τον αγκαλιάζει τρυφερά και παρά τις εκκλήσεις του, εκείνη δεν λυγίζει. Επιμένει ότι δεν μπορεί να μείνει και φεύγει. Ο Αντώνης μένει μόνος και δείχνει να πονά.

Η σκηνή αυτή προκάλεσε... χαμό στο Twitter με τους χρήστες να συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο στον Αντώνη Φραγκιαδάκη που για ακόμα μία φορά κλήθηκε να σφίξει τα δόντια και να κάνει υπομονή. Δείτε τα tweets με τα σχόλια των φαν της σειράς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved