Media

Συγκινημένος ο Μικρούτσικος με τον θάνατο του Κοντομηνά: «Νιώθω τη συντριβή»

Gossip-tv Team

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος αντιμετώπιζε εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης, 10 Μαρτίου. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν κουμπάρος του επιχειρηματία και μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια.

Ο παρουσιαστής δήλωσε:«Ένας εμβληματικός επιχειρηματίας αλλά και ένα εμβληματικό πρόσωπο για τη διαδικασία της τηλεόρασης. Ο Alpha είναι δημιούργημά του».

Και πρόσθεσε:«Ο Δημήτρης που τον έζησα προσωπικά και έχω κάνει πολλά ταξίδια μαζί του ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος και τρυφερός άνθρωπος. Πάρα πολύ τρυφερός άνθρωπος. Μπορεί κάποιοι από τους συνεργάτες του να ήταν λίγο περίεργοι, όποιος όμως τον γνώριζε μόνο καλά θα είχε να πει για εκείνον. Δυστυχώς δε μπόρεσα να τον δω διότι λίγο καιρό πριν πεθάνει ο αδερφός μου, τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Λόγω προσωπικής περηφάνειας δεν τον έπαιρνα στο τηλέφωνο για να μην τον επιβαρύνω ψυχολογικά αλλά ένα μήνα πριν πεθάνει ο αδερφός μου είπα ότι πρέπει να τον βρω. Πήρα τηλέφωνο στον προσωπικό του αριθμό και το σήκωσε η γραμματέας του και μου είπε ότι είναι άρρωστος και νοσηλεύεται. Ρώτησα αν η κατάσταση είναι τέτοια που μπορώ να τον δω. Μετά έμαθα ότι δεν τον έβλεπε κανείς παρά μόνο οι πολύ δικοί του άνθρωποι… Σήμερα έφυγε και εγώ προσωπικά νιώθω τη συντριβή του χαμού ενός ανθρώπου που πάρα πολλούς τους βοήθησε ουσιαστικά. Για μένα είναι πρωτογενής φυσιογνωμία που χάθηκε αλλά αφήνει το αποτύπωμά του».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved