Media

MasterChef: «Άναψαν φωτιές» στην ψηφοφορία των Μπλε- Αυτοί είναι οι παίκτες που θα «μονομαχήσουν»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (11-3) παρακολουθήσαμε την ψηφοφορία των Μπλε, κατά την οποία οι εντάσεις ήταν πρωταγωνιστικές. 

Είναι το ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, οι οποίοι συνεχώς το παρακολουθούν και δεν χάνουν επεισόδιο.

Μετά την ήττα της μπλε ομάδας, έναντι των κόκκινων, τα μέλη τους έπρεπε να μπουν στη θέση να ψηφίσουν, κάτι που φάνηκε να είναι αρκετά δύσκολο από όλους. Η Βασιλική, είχε πει από την αρχή ότι της είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσει την Ελισάβετ, αν και τελικά το έκανε, μιας και δεν είχε άλλη επιλογή.

Ο Δημήτρης ήταν εκείνος, που έγινε έξαλλος μαζί της, μιας και η Βασιλική του είπε ότι είναι υπερόπτης και συνεχώς δημιουργεί προβλήματα με τους υπόλοιπους, μιας και οι περισσότεροι έχουν θέμα μαζί του. Μάλιστα, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε όλες αυτές τις κατηγορίες, στη συνέχεια φάνηκε ότι προσπάθησε και πάλι να τα κάνει "άνω- κάτω", μιας και στάθηκε από μια κουβέντα του Σταύρου και έγινε χαμός.

Μετά από την ψηφοφορία, μαζί με την Βασιλική, που έθεσε τον εαυτό της σε υποψηφιότητα, μαγείρεψαν ο Δημήτρης Ταϊρίδης (ψηφίστηκε με 5 ψήφους) και η Βασιλική, που ψηφίστηκε με έξι ψήφους από την ομάδα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved