Media

Σοκαρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Οι εικόνες είναι μη διαχειρίσιμες»

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί (12/3) χρειάστηκε να προλογίσει το θέμα που απασχολεί όλους μας στις μέρες μας, τον πόλεμο στην Ουκρανία και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα πραγματικά της συναισθήματα. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, μιλώντας με τους συνεργάτες της και ενώ είχε συνδεθεί με την αίθουσα σύνταξης και τη δημοσιογράφο του Mega από τον τομέα ενημέρωσης Ελευθερία Νταβατζή, σχολίασε πως όσα είδε τις τελευταίες μέρες την έχουν σοκάρει.

H κατάσταση στην Ουκρανία, οι σκληρές εικόνες που μεταδίδουν όλα τα πρακτορεία αλλά και ο πρόσφατος βομβαρδισμός ενός μαιευτηρίου στην Ουκρανία, τον οποίο αρνούνται οι Ρώσοι, έχουν σοκάρει παγκοσμίως, κάτι που επεσήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία μάλιστα μοιράστηκε και την εικόνα εκείνη που την σόκαρε περισσότερο.

Όπως περιέγραψε, χθες είδε την προσπάθεια ανάνηψης ενός μικρού παιδιού που είχε τραυματιστεί σοβαρά και όπως παραδέχτηκε δημόσια, ήταν εικόνες που δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

Ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τέτοια θέματα, εφόσον είναι μανούλα, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι δεν της είναι καθόλου εύκολο να παρακολουθεί τέτοιου είδους εικόνες.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved