Media

Survivor: Το «καρφί» του Στάθη στον Μαρτίκα - «Άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια»

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, όμως από την πρώτη στιγμή μαγνήτισε τα βλέμματα με τις ικανότητές του.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας αναφερόμενος στον Σπύρο Μαρτίκα του σχολίασε την επαναλαμβανόμενη στάση του να ζητάει από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο συμβούλιο και τον Σπύρο. Είχα δει και προτού μπω στο Survivor πως όσες φορές ήταν προτεινόμενος να εκλιπαρεί τον κόσμο να τον ψηφισει για να βγει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιος εκλιπαρεί τον κόσμο για να βγει και βλέπει μία, δύο, τρεις, τέσσερις πως δεν τον βγάζει, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει μόνος του άμα έχει λίγο τσίπα πάνω του! Για να βοηθήσει την ομάδα του. Έτσι θεωρώ τουλάχιστον εγώ»

Και συνέχισε:«Θα μπορούσες για να είσαι άντρας, γιατί άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια που φοράμε, να μην το λες καν και να βάζεις σε μια διαδικασία τους άλλους που είναι προτεινόμενοι να έχουν ελπίδα. Μην παίζεις με τις ψυχολογίες των υπολοίπων επειδή ξέρεις ότι έχεις δημοτικότητα και μιλάς εκ του ασφαλούς».

Πώς αντέδρασε ο Σπύρος Μαρτίκας; Δείτε στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved