Media

Chart Show: Λούκας Γιώρκας: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος με ενέπνευσε ερμηνευτικά αλλά και ως άνθρωπος»

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Στην πρώτη θέση του σημερινού chart βρέθηκε το τραγούδι "Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη" του μοναδικού Δημήτρη Μητροπάνου

Η σημερινή μουσική εκπομπή, με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή είχε ως αφιέρωμα την δεκαετία του 1990, με τραγούδια που αγαπήσαμε και λατρέψαμε, αλλά και που ακούμε μέχρι και σήμερα.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Μητροπάνος, με το τραγούδι του "Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη", το οποίο, ακόμα και σήμερα, όποιος και αν το ακούσει, θα συγκινηθεί πάρα πολύ. Μετά από το σχετικό βίντεο το οποίο και έδειχνε τις λεπτομέρειες για τις πωλήσεις του τραγουδιού αναλυτικά, ο Λούκας Γιώρκας εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου και ερμήνευσε το συγκεκριμένο τραγούδι, με άκρως μοναδικο τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μάλιστα, στη συνέχεια, ο τραγουδιστής μίλησε για την συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Μητροπάνο στην Ιερά Οδό, όπου τραγουδούσαν μαζί, λίγο πριν από την συμμετοχή του στην Eurovision το 2008, όπου και είχε κατακτήσει την 8η θέση. Μάλιστα, ο Λούκας Γιώρκας τον θαύμαζε ξεκάθαρα, μιας και ήταν το είδωλό του, ενώ παραδέχτηκε on air ότι ήταν εκείνος που τον ενέπνευσε και ερμηνευτικά, αλλά και ως άνθρωπος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε για την συνεργασία τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved