Media

Rouk Zouk Special: Η αποκάλυψη της συγγένειας Μαραβέγια- Κάππα- Επικά σχόλια στο Twitter!

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Το σημειρνό επεισόδιο ήτανα αρκετά απολαυστικό, με τα "ερπετά" και τις αποκαλύψεις να έχουν την τιμητική τους. 

Το Rouk Zouk Special το παρακολουθούμε κάθε Κυριακή, με πλήθος celebrities να έχουν δώσει το παρών, με τα παιχνίδια να γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά και τις προσπάθειες μεταξύ των παικτών να είναι επικές.

Οι σημερινές ομάδες ήταν: «ΤΑ ΓΚΛΟΜΠΑΛΙΑ» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Πέννυ Μπαλτατζή, την Δάφνης Καραβοκύρη, την Ξένιας Ντάνια και την Ελεάννα Παπαϊωάννου και οι «ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ» με τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Μυρτώ Αλικάκη, τον Κωνσταντίνο Κάππα, την Ευσταθία Τσαπαρέλη και την Αθηνά Καμπάκογλου.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου είδαμε τον Χρήστο Νικολόπουλο στο μουζούκι και την Ελεάννα Παπαϊωάννου να τραγουδά. Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε πως δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά η σημερινή εκπομπή, μιας και ο Χρήστος Νικολόπουλος κουβαλά από μόνος του μια μεγάλη μουσική ιστορία.

Σε κάποια στιγμή και ενώ ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Κάππα για να παίξει το παιχνίδι με τις λέξεις, εκείνος αποκάλυψε ότι είναι ξαδέρφια με τον Κωστή Μαραβέγια, που ήταν στην αντίπαλη ομάδα, με εκείνον να του απαντά: "Είμαστε δεύτερα ή τρίτα, δεν θυμάμαι, πάντως είμαστε ξαδέρφια σίγουρα"

Τα σχόλια στο Twitter ήταν απολαυστικά, μιας και οι χρήστες σχολίασαν τα πάντα: από την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια, μέχρι τις κατσαρίδες που άρεσαν στην Δάφνη, αλλά και την συγγένεια του Κωστή Μαραβέγια με τον Κωνσταντίνο Κάππα.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved