Media

Survivor: Σύρραξη μεταξύ Ασημίνας-Κατσαούνη! Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες! Τα κλάματα και η ασυλία!

Gossip-tv Team

Survivor: Συνήθως η ήττα φέρνει γκρίνια και αυτή τη φορά "θύματα" της γκρίνιας και της μουρμούρας έπεσαν η Ασημίνα και ο Κατσαούνης οι οποίοι γενικά τα πηγαίνουν πολύ καλά στην παραλία των Μπλε. 

H Ασημίνα και ο Κατσαούνης έπαιξαν στο flag race για το οποίο έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν όμως τελικά έχασαν.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ασημίνα έδειχνε απρόθυμη να συζητήσει με τους συμπαίκτες της τους λόγους που έχασαν, και έτσι πήγε να πλυθεί στο ποτάμι, όμως ο Κατσαούνης έδειχνε εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα και είχε μεγάλη ένταση.

Κάπως έτσι λοιπόν και με μία ατάκα του τελευταίου, η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει... μπαρούτι και έτσι κάπως ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ τους.

Εκείνο που έδειξε να κάνει έξαλλη την Ασημίνα ήταν ότι ο Κατσαούνης την ανέφερε με το επίθετό της. Έτσι, φανερά θυμωμένη η Ασημίνα του είπε να μην ξαναπροφέρει το επίθετό της.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσά τους με την Ασημίνα να καταλήγει να κλαίει γοερά για την ένταση που είχε ζήσει.

Λίγο αργότερα πάντως όχι μόνο ηρέμησε αλλά και ανασυγκροτήθηκε αφού κατάφερε να κατακτήσει την ατομική ασυλία. Μάλιστα όταν πήρε το τοτέμ, είπε ότι θα αποφασίσει μαζί με τους συμπαίκτες της για εκείνον ή εκείνη που θα βγάλει στον τάκο προς αποχώρηση.
Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Ασημίνα και Κατσαούνη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved