Media

Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο: Ο Τάκης εναντίον όλων- Έξαλλες Βρισηίδα και Κάτια!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από την ήττα τους, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους προς αποχώρηση.

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις είναι πρωταγωνιστικές, με Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, σε κάποια στιγμή του συμβουλίου, δεν μπορούσε με τίποτα να μείνει άλλο στον ίδιο χώρο με όλους εκείνους που φώναζαν και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον. Η Κάτια Ταραμπάνκο την ακολούθησε, μιας και ήθελε να την ηρεμήσει, κάτι που κατάφερε, αφού της είπε μόνο δυο λόγια και στην συνέχεια επέστρεψαν μαζί στο συμβούλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μόλις επέστρεψαν, ο Τάκης Καραγκούνιας την ρώτησε τι της συνέβη, με εκείνη να απαντά ότι δεν αντέχει με τίποτα τις εντάσεις και ότι έχει ξαναφύγει από το συμβούλιο μια φορά, όταν ήταν ακόμα ο Βαλάντης μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός, μιας και είπε ότι ήταν η σειρά της ψηφοφορίας των Κόκκινων, απευθύνθηκε στην Κάτια και την ρώτησε με ποιο κριτήριο θα ψηφίσει.

Η ίδια ξεκίνησε εκεί ένα μεγάλο θέμα, λέγοντας στον Τάκη ότι αυτό που είπε στην Ευρυδίκη πριν από το συμβούλιο ήταν τραγικό. Όταν εκείνος την ρώτησε τι είπε και δεν το θυμάται, η Κάτια και η Βρισηίδα τον κατηγόρησαν ότι είπε στην Ευρυδίκη ότι όλα αυτά που είχε πει ο Βαλάντης για εκείνη, καλώς έκανε και τα είπε.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, εκείνη την στιγμή, βγήκε εκτός εαυτού, μιας και ζήτησε να φύγει από το συμβούλιο, αφού όλοι λένε ψέματα εναντίον του και τον κατηγορούν χωρίς λόγο και αιτία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved