Media

Total Black Out: Το σοκ του παικτη και τα ουρλιαχτα!

Gossip-tv Team

Total Black Out: Στο σημερινό επεισόδιο (15-3) είδαμε ότι οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά, μιας και έπρεπε να βρεθούν στο απόλυτο σκοτάδι. 

Τα ζευγάρια του σημερινού επεισοδίου δήλωσαν από την αρχή ότι ένιωθαν έτοιμοι, για να μπορέσουν να ακολουθήσουν τις δύσκολες δοκιμασίες που θα ακολουθούσαν.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είπε και στα τέσσερα ζευγάρια ότι θα βρεθούν σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού και οι ίδιοι θα πρέπει να ατιληφθούν, μόνο και μόνο με τις αισθήσεις τους το τι ακριβώς θα κρυβόταν μέσα στα εκάστοτε κουτιά. Τα σημερινά ζευγάρια ήταν: ο Μάνος με την Μαρίνα, που ήταν κολλητοί φίλοι, ο Κλεάνθης και ο Άλκης, που ήταν αδέρφια, η Μαρία και η Ηλιάνα, που ήταν αδερφές και ο Μιχάλης με τον Πάρη, που ήταν ξαδέρφια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Μιχάλης είχε δηλώσει από την αρχή ότι συχαίνεται και ταυτόχρονα φοβάται τα σκουλήκια και ευχήθηκε να μην τα δει καθόλου στις δοκιμασίες. Η τύχη, όπως φάνηκε, δεν ήταν με το μέρος του, μιας και ο ίδιος κλήθηκε να καταλάβει με την πατούσα του ότι μέσα στο κουτί κρυβόντουσαν εκατοντάδες σκουλήκια. Οι κραυγές του Μιχάλη ήταν επικές μόλις κατάλαβε ότι πάτησε σκουλήκια, με τον συμπαίκτη του να έχει "λιώσει από τα γέλια".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved