Media

Λύγισε ο Στέφανος Κυριακίδης - Η συγκλονιστική στιγμή στο Κόκκινο Ποτάμι (Video)

Gossip-tv Team

O  Στέφανος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και συγκινήθηκε όταν είδε ξανά τις συγκλονιστικές σκηνές με τον βασανισμό του Μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Τούρκους, τον οποίο υποδυόταν ο ίδιος στο Κόκκινο ποτάμι.

Αρχικά ανέφερε: «Όπου μπορούσα είχα επιλογή στη ζωή μου για δουλειές. Όταν λες συνέχεια όχι δεν κάνεις για τη δουλειά, πρέπει να είσαι διαθέσιμος. Ηθοποιός δεν έχω βρει απάντηση τι είναι. Βασικά καλύπτει τον εαυτό μου, αυτό προσπάθησα. Με την Αλίκη έπαιξα στην Επίδαυρο το 1991 και πέρασα καλά. Έπεσαν να την φάνε, της έκαναν bullying. Με είχε πάρει η ίδια η Βουγιουκλάκη τηλέφωνο. Με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να παίξει τραγωδία και της είπα όχι βέβαια είμαι μαζί σου. Έχω καλή μνήμη. Η παράσταση τότε ήθελε υποστήριξη. Τα φτυάρια είχαν μπει από πριν. Οι παλιοί κάτι κουβαλούσαν. Δεν προσπάθησα να τους κριτικάρω».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον έβαλε να δει ξανά τις σκηνές που συγκλόνισαν με τον βασανισμό του Μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Τούρκους, τον οποίο υποδυόταν ο ίδιος.

Και ο Στέφανος Κυριακίδης, είπε: «Στην σκηνή που με χτυπάνε στο Κόκκινο Ποτάμι γέμισα μώλωπες. Ο Μανουσάκης μου πρότεινε να μου βάλουν προστατευτικά. Όταν άρχισε το βασανιστήριο ανέβαινα μια ανηφόρα 80 μέτρων και με δέρνουνε δέκα, φεύγει το προστατευτικό και δεν σταμάτησα ποτέ γιατί εκείνη την ώρα ζούσαν άλλες μνήμες. Αγριέψαν τόσο πολύ τα παιδιά γιατί τους είπε ο Μανουσάκης ότι έπρεπε να έχουν μίσος. Ήταν ένα πράγμα που δεν το έχω ξαναζήσει στην τηλεόραση».

Και με δάκρυα στα μάτια τόνισε: «Συγκινήθηκα. Βλέποντας το μαρτύριο αυτού του ανθρώπου. Η τελευταία κουβέντα που βγήκε από το στόμα αυτού του ανθρώπου είναι “αδέλφια μου”. Ειλικρινά δεν έπαιζα εκείνη την ώρα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved