Media

Survivor: Η Κάτια μίλησε πρώτη φορά on camera για τον σύντροφό της - Ήθελα να προστατεύσω τη σχέση

Gossip-tv Team

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στον σύντροφό της, Τεό Κωνσταντόπουλο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο το τελευταίο διάστημα είναι ερωτευμένη και κατάφερε να κρατήσει την σχέση της μακριά από τα φώτα τα δημοσιότητας, ωστόσο με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η Κόκκινη ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε τον σύντροφό της Θοδωρή καθώς της έστειλε ένα βίντεο.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του», δήλωσε χθες (15/3) η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σήμερα (16/3) το νεαρό μοντέλο μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον σύντροφό της, λέγοντας:«Βγήκε το αποκλειστικό. Βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου είπε: “Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Εδώ είμαι εγώ, θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ. Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved