Media

Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ με τις κραυγές της εν μέσω βομβαρδισμών

Gossip-tv Team

Πόλεμος Ουκρανία: Αγωνία, φόβος, πανικός εν μέσω ενός εφιαλτικού τοπίου στο Κίεβο. Η απεσταλμένη της ΕΡΤ στη Ουκρανική πρωτεύουσα, Ευτυχία Πενταράκη συγκλόνισε με το βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση σήμερα. 

“Μας ρίχνουν. Βομβαρδίζουν…” ακούστηκε να λέει στο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των βομβαρδισμών, η δημοσιογράφος με την αγωνία να διακρίνεται στην ένταση της φωνής της.

“Δεν ξέραμε ποιος μας ρίχνει. Σκεφτόμασταν μόνο μήπως μια φωνή βοηθήσει να σταματήσουν να μας ρίχνουν” εξήγησε μετά η Ευτυχία Πενταράκη.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων βρίσκεται συνεχώς το Κίεβο, με τους βομβαρδισμούς και τις ανταλλαγές πυρών να είναι πλέον η καθημερινότητα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Η απεσταλμένη της ΕΡΤ στο Κίεβο, Ευτυχία Πενταράκη, βρέθηκε εν μέσω βομβαρδισμών στην περιοχή Ποντίλ, έξω από την πόλη και κατέγραψε τη στιγμή των πυρών όπως και την αντίδραση της ίδιας και του εικονολήπτη, Γιάννη Κολιγλιάτη.

Λίγο αργότερα, η ίδια μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέροντας τα όσα έζησε εκείνες τις δύσκολες στιγμές που φυσικά δεν θα μπορούσαν παρά να μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved